html {padding-bottom:40px;}

Personanalys-Extended DISC

Jag har sedan 2009 arbetat med Extended DISC Sverige och certifierat chefer, rekryterare och coacher i Extended DISC, ett av världens ledande kommunikation och personanalys som används inom matchning och kartläggning, men också flitigt inom coaching, personalutveckling, teamcoaching, ledarutveckling, säljutveckling mm.

Jag har som certifierad traineer möjlighet att hålla certifieringar i verktyget. Efter certifieringen så har man möjlighet att köpa analyser via mitt företag. Mina utbildningar är kostnadseffektiva och baserade på de utbildingar som jag har gjort i flera år för många nöjda användare.

Extended DISC har funnits på den internationella marknaden i 20 år. Alltså är verktyget ett väletablerat verktyg och varumärke i affärsvärlden internationellt. Extended DISC tillhandahåller flera olika typer av verktyg för effektiv personalledning, rekrytering och utveckling:

DISC analyser
Feedback 360°
Resonemangstest
Undersökningar
Teamrapporter
Samarbetsprofiler
Kunskapstest
Alla verktyg ligger i samma plattform och du styr själv ditt arbete med profiler. Extended DISC är flexibelt och är uppbyggt för att du själv ska kunna skapa rapporter som stödjer din verksamhet, oavsett vilken bransch eller nivå i organisationen du arbetar med. Extended DISC erbjuder även ett stort bibliotek med färdiga profiler, några av dem kan du se till höger.

Efter en certifieringsutbildning kan du använda Extended DISC som kommunikations‐ och beteendeverktyg i din verksamhet. Du får tillgång till ett gediget bibliotek med utbildningsmaterial, övningar och marknadsföringsmaterial både på svenska och på engelska. Du kan som kund ständigt påverka materialet genom att uttrycka önskemål om marknadens behov. Hos Extended DISC betalar du inte några licensavgifter. Vi stödjer dig att hitta den bästa betalningsmodellen, Årlig licens, fast månadspris eller pris per inloggad respondent.

 

Mer info: www.extendeddisc.se

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)